måndag 13 februari 2017

Köksö och tapetsering

Nu var det bra länge sedan det blev någon uppdatering här. Tempot på renoverandet har sänkts något då Viktor är på kurs i Halmstad i veckorna och därav blir det ingen renovering kvällstid. Lite har vi dock hunnit med sedan senaste blogginlägget. Bland annat så har det andra rummet som vi byggde i somras äntligen fått tapeter. Efter mycket velande fram och tillbaka lyckades vi komma överens och bestämma oss för en tapet som vi båda gillade. Valet blev en Boråstapet vid namnet Flora. Här kommer resultatet.



Tyvärr är ljuset inte så bra inne i rummet då vi inte fått in några lampor än så bilderna gör inte riktigt tapeten rättvisa. 


Tanken med rummet är att det ska bli ett gästrum när vi har gäster som sover över samt att det ska bli ett studierum för mig till hösten.

I övrigt så har vi lagt lite fokus på köket för att det ska bli helt klart och vi skall kunna bocka av det helt från listan. Därav har fokus legat på köksön den har snickrats färdigt, målats, sockel ha kommit på plats och så har Viktor byggt det nya köksbordet som är integrerat med själva köksön. Vad tycker ni?



Ena sidan av köksön med hyllor.

Andra sidan med vinställ och hyllor

Hela köksön med nya bordet

 Riktigt fint blev ekbordet! Nu ska det bara till lite mässing för den slutliga finishen.


Det är det vi hunnit med sedan sist då vi även valt att unna oss lite samt fira att jag ska börja läkarlinjen till hösten. Detta gjorde vi genom att åka till Varbergs stadshotell för att äta gott, gå på spa och sova gott. Vi kan verkligen rekommendera att åka dit! Här kommer en bild på vårt hotellrum.

Välbehövlig vila och uppladdning av batterierna
Johanna & Viktor



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar