söndag 5 mars 2017

Färdigt rum och en bra bit påväg med "återvinningsrummet"

Här går det sakta men säkert framåt. Vi har satsat på att försöka få ordning på vårt "återvinningsrum" som ligger bakom köket för att få ordning på all återvinning samt ha ett bra ställe för våra kläder och skor som vi använder när vi renoverar. Pärlsponten har målats färdigt, en vägg har byggts upp där återvinningen ska stå, väggarna har spacklats slipats och tapetserats och så har vi byggt och målat en egen hatthylla. Nu återstår bara att bygga skostället, bygga facken till sorteringskärlen, fixa lister och sockel och sedan lägga golvet så är den delen helt färdig. Det är så skönt att få ordning på saker som annars hamnar hängandes på en stol i stora salen eller någon annanstans där det inte ska vara, snart kan vi nog börja få lite ordning och reda på alla våra saker. Här kommer lite halvbra bilder på "återvinningsrummet" då det är svårt att få till det med bra foton i ett så litet rum.

        
Som sagt svårt att få till bra bilder men pärlspontan är i en grå nyans och tapeten är densamma som vi har i våran entré. 

I övrigt så har vi så gott som helt blivit färdiga i det andra rummet som vi har byggt. Där har lister och sockel kapats och målats och är nu uppe på plats. Nu återstår det bara två fönsterlampor som skall upp och en snyggare taklampa. Dessutom så har det inretts lite provisoriskt tills det att Viktor och Oskar byggt ett skrivbord samt att sängen har sålts. Här kommer bilder.

 Listerna på plats och den provisoriska inredningen på plats.

En bäddsoffa till våra gäster så dom kan sova lite bättre framöver då de kommer på besök. Tanken var inte att det skulle bli en röd soffa men efter en tur på Ikea och vi bestämt oss för vilken modell vi ska satsa på någon gång i framtiden begav vi oss till fyndhörnan. Och vad står där!? Jo ett visningsexemplar i bra skick och till halva priset! Gissa om vi blev lyckliga. 

Vi är riktigt nöjda med tapeten, vart så bra!

Ytterligare ett projekt att bocka av och nu kan vi äntligen erbjuda våra gäster ett eget rum och en ordentlig sovplats när de kommer på besök. Så skönt!

Johanna & Viktor





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar