söndag 16 oktober 2016

Avslut samt nystart


Äntligen börjar det ena rummet bli färdigt. Den ena väggen har målats blå och den andra har tapetserats med en lite mer annorlunda tapet än vad vi tidigare vågat ge oss på. Vi var lite tveksamma där några stunder men slutresultatet är vi riktigt nöjda med. Nu återstår bara lister och dörrfoder sedan är det helt färdigt för att inredas.


   

 Bilderna gör inte riktigt tapeten rättvisa. 

Skönt att kunna bocka av ytterligare ett projekt med ett bra slutresultat. Fönstren ska bytas de också så småningom till isolerglas av klarglas så att man kan se ut. Ska bli spännande att se vad det gör för känslan i rummet, men det får nog vänta ett tag.


Vidare till nästa projekt, garderoben på övervåningen. Det ska bli så skönt att äntligen få ordning på alla kläder som nu är huller om buller i hela huset. Eftersom det är snedtak på en av väggarna i garderoben så får vi göra platsbyggda stommar och så har vi tänkt oss IKEA-inredning i dem. Så här duktig har Viktor varit i helgen.


  


Vi hoppas att detta skall bli ett projekt som inte kommer ta allt för mycket tid. Men det återstår en hel del arbete då de högra garderoberna skall gå upp till taket samt att allt skall målas och så småningom inredningen ska komma på plats. Sedan återstår även finliret med tvättnedkast, lister etc. Det är en del att göra men vår förhoppning är att allt skall vara klart för att målas samt inredas om två helger. 

Vill bara avsluta med att det är verkligen jätteroligt att vi fått så mycket respons på det förra inlägget! Roligt att ni uppskattar och tycker det är intressant att följa oss här på bloggen.

/ Johanna och Viktor



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar