tisdag 16 augusti 2016

Rum och hall fokus

Här kommer en liten bildbomb över hur långt vi har kommit med rummen samt hallen. Vi har valt att lägga fokus på utsidan av rummen för att senare göra iordning dem på insidan vid ett senare tillfälle eftersom vi inte har någon brådska med att få dem klara.


Alla väggar har nu fått gips samt att taket har isolerats samt att elen är dragen så vi nu har lyse där.





Valet för hur hallen ska se ut föll på pärlspont i samma färg som köksluckorna kommer bli samt en mönstrad tapet. Vi håller tummarna för att det kommer bli riktigt snyggt.


Tog några timmar att kvistlacka samt måla lager 1 av 3 med färg.


 Första biten på plats

 Så långt har vi kommit de två första veckorna på semester så målet är att bli klara med hallen och ytterväggarna av rummen innan semestern är slut och vi börjar jobba på måndag igen.

Nu kan man ju tro att vi lagt all fokus på renoveringen men det har vi inte. Utan vi har även tagit det lite lugnt en vecka och haft semester i Skåne samt tagit en tripp till Tyskland, så ni behöver inte vara oroliga för att vi kör slut på oss. Här kommer bildbevis om någon skulle tvivla ;)



Skåne runt



Kivik

Vi har dessutom blocketfyndat lite. Här kommer de senaste inköpen. De flesta av sakerna kommer hamna i nya hallen. Vi får se om vi säljer bordet och stolarna som följde med lite på köpet. Vi har inte riktigt bestämt oss än.




Det var allt för nu, vi hoppas att det på söndag kommer ett inlägg med det färdiga resultatet. Det är i alla fall målet.


/ Johanna och Viktor


1 kommentar: