tisdag 26 april 2016

Nu börjar det ta sig

Nu är det ett tag sedan vi sist uppdaterade bloggen, men det betyder inte att det inte har hänt något för det har det. I köket har dom sista fodren kommit upp så nu ser köket ganska färdigt ut om man bortser från skåpsluckorna och den sista bänkskivan. Det kommer nog bli riktigt fint när det är färdigt, vi hoppas verkligen på att vi får till alla luckor som vi har hoppats på.
  

          


Foder och kakellister på plats

I övrigt så har vi fortsatt med att försöka få källaren och tvättstugan lite mer trevlig. Sista förrådet har fått klinker som bara ska fogas sedan kan vi äntligen få lite ordning och organisation på sakerna där nere. Vi hoppas på att det ska göra att resterande av renoveringen går smidigare och att vi kan släppa källaren ett tag framöver tills alla rör skall dras om. Så till helgen som kommer hoppas vi kunna sortera upp allt i källaren så att det blir mer plats att kunna ställa ner saker samt att ha mer koll på det som redan finns där nere.

Vi har även fått ordning på tvättstugan så långt som vi kan komma för tillfället. Det är så himla skönt! Nu kan man duscha där nere och faktiskt känna sig renare efteråt då man förut tyckte det var så äckligt där nere så man knappt kände sig renare efteråt.


Diskbänken från det gamla köket passade perfekt här nere. Vatten är nu även framdraget till både dusch, tvättmaskin och diskbänk. Klädsorteringen är på plats och vi har även köpt en lucka för att se om det skulle bli bra där nere. Luckan passade väldigt bra så sådana luckor får det bli, så fortsättning följer.....

Lite ny belysning gjorde susen och att få upp tvättmaskin och torktumlare lite högre är inget vi ångrar.

Det har även varit lite pysslande och planerande i trädgården. Det har bland annat börjat grävas för rabatter på framsidan så att man får ett trevligare välkomnande. Fortsättning följer..



Vi har dessutom lagt de sista plankorna på trallet så nu är det klart att användas. Det ska bara snyggas till lite på kanterna genom att vi ska klä dem med plankor i samma färg som trallet. Sedan fattas det bara utemöbler vilket vi nu har spanat in några som kommer passa perfekt och dessutom inte kostar allt för mycket.



Johanna & Viktor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar