torsdag 4 maj 2017

Påsk, återvinning och badrumsstart.

Nu har det gått över en månad sedan den senaste uppdateringen så nu är det verkligen dags för en ny!
Här har det egentligen inte hänt några större förändringar då det har varit en hel del arbete som stått på schemat och då har inte riktigt ork och framförallt inte tid funnits till renovering. Lite har vi dock hunnit med så här kommer en liten uppdatering.

Påsken har varit här och vi har haft besök av Viktors föräldrar samt morföräldrar och det åts gott och vi fick såklart hjälp med renovering. Det hör ju nämligen till när man är på besök här ;) Vi fick även hjälp med att få till lite påskstämning vilket vi inte hade hunnit med.


    

    

Vi fick även hjälp med målning av grovhallen/återvinningsrummet som vi lagt lite fokus på den senaste tiden. Nu börjar det bli så gott som färdigt. Allt är målat och det nya golvet är inlagt nu återstår bara sockel och lite lister samt ett inbyggt skoställ så är det färdigt. Ska bli skönt att få ordning på "renoveringskläderna" och återvinningen. 


     
Vi är riktigt nöjda med golvet som gick supersnabbt och superenkelt att lägga och snyggt blev det också! 

I övrigt så har vi startat igång lite försiktigt med badrumsrenoveringen. Planeringen är i full gång! Placeringen av allt i badrummet är färdigplanerat och nu återstår bara att bestämma sig för lite material och vilka kulörer vi ska ha på väggar, i duschen samt på badrumsmöblerna. Fortsättning följer......
Vad har vi då gjort hittills? Jo badrummet kommer ligga i det gamla evangelistrummet som har två ingångar en från stora salen och en från den bakre hallen, lite opraktiskt med två dörrar till ett badrum så dörren från stora salen har murats igen och putsats. 


         


Efter det så har vi reglat taket samt börjat riva bort trappen, vid dörren upp till altaret samt småstartat med att riva bort trägolvet. Såhär ser det ut för tillfället

    

      


En liten bit på vägen..



I övrigt så har det pysslats lite i trädgården. Det har planterats lite nytt i rabatterna samt planterats om lite kryddor och andra växter. Det är så härligt nu när solen är framme och värmen äntligen börjar komma och man kan pyssla ute i trädgården.



Det var lite smått om vad som hänt sedan sist. För fler bilder och en mer frekvent uppdatering så följ vår renovering på Instagram. Vårt konto heter även där kyrkatillhus, så in och följ!

Johanna & Viktor





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar